2019-03-26 07:44Pressmeddelande

​Lindinvents Entreprenadavdelning byter namn till Projektavdelning

I dagarna blev det klart att man på Lindinvent byter namn på Entrepenadavdelningen. ”Det är endast en intern förändring men vi vill kommunicera den utåt för att förekomma eventuella missförstånd och frågetecken bland kunder och leverantörer”, menar Nilla Hedlund, Marknadschef på Lindinvent. Nya namnet blir Projektavdelning.

Lindinvent är ett välkänt och välrenommerat namn i VVS branschen och nämns alltid i samma andetag som behovsstyrd ventilation. Lindinvents produkter och lösningar sitter nämligen i tusentals kommersiella lokaler, kontor, skolor, sjukhus och labb över hela Sverige. På Lindinvent utvecklar man kontinuerligt med hjälp av den senaste tekniken, intelligenta och klimatsmarta lösningar för energieffektiva byggnader. Produktsortimentet sträcker sig från behovsstyrning av inomhusklimat, belysning och solskydd till användargränssnitt i form av webb och appar. Allt för att skapa produktiva och energieffektiva inomhusmiljöer med visionen om att lämna en bättre planet efter sig till kommande generationer.

Varför namnbyte?

Namnet Entreprenadavdelningen kommer från förr i tiden när Lindinvent arbetade uteslutande med laboratorieentreprenader. Idag är detta en liten del av deras verksamhet och projektavdelningen finns för att stötta beställare och hjälpa dem att genomföra bra projekt. Förutom dokumentation i alla dess former så hjälper Lindinvent självklart fortfarande till med driftsättningar, elinstallationer etc, om kunden har ett behov av det och vill ha hjälp.

Samma glada gäng

”Det är fortfarande samma glada, kunniga och engagerade projektledare inom VAV som bemannar Projektavdelningen. Där är det inga förändringar”, skrattar Lars-Johan Hjertz, Projektchef på Lindinvent. ”Dessutom rekryterar vi just nu fler medarbetare. Det går väldigt bra för Lindinvent och 2019 tog vi beslutet att expandera kontoren i Umeå och Linköping med fler Projektledare. Även i Göteborg har vi annonserat ut fler tjänster.”

Är man intresserad av att veta mer om de lediga tjänsterna tipsar Lars-Johan om att kan man gå in på Lindinvents karriärsida. Där kan man även ansöka direkt, läsa mer om företaget och hur det är att arbeta där.

Related links


Om Lindinvent AB

Lindinvent AB, grundat 1995, utvecklar och marknadsför lösningar för behovsstyrd ventilation som sänker energiförbrukningen med bibehållet bra inneklimat. Med ett holistiskt tänk strävar vi efter bästa totalupplevelsen för våra kunder med alltifrån låg LCC till intuitiva användargränssnitt. Vi har vårt huvudkontor i Lund och har även kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Umeå.

Kontaktpersoner

 Nilla Hedlund
Marknadschef
Nilla Hedlund