2019-02-05 08:40Pressmeddelande

Lindinvent söker fler Projektledare till Umeå och Linköping

I April förra året öppnade Lindinvent upp ytterligare två kontor i Umeå och Linköping. Dessa i addition till Lund (HK), Stockholm och Göteborg. Att vara mer tillgänglig på fler orter då efterfrågan på deras lösningar och produkter ökade i hela landet, sågs som en självklarhet. Det visade sig vara en bra strategi. Till och med så pass bra att man nu måste anställa fler Projektledare. 

"Som projektledare på Lindinvent arbetar man inom VAV (Variable Air Volume, dvs variabelflödessystem) med stor kundfokus. Vi brinner för att leverera väl fungerande och energieffektiva anläggningar där både beställare och slutkund kan känna sig trygga." förklarar Lars-Johan Hjertz, Entrepenadchef på Lindinvent.

Dokumentation/projektering, projekteringshjälp åt konsulter, bygg- och samordningsmöten, driftsättning/injustering och besiktning dominerar arbetsdagen. Efter slutbesiktningen är över bistår Lindinvent gärna med tips och hjälp till driftpersonal om hur anläggningen ska skötas.

Att detta är ett framgångskoncept syns i alla projekt de är och har varit involverade i och varumärket Lindinvent är både välkänt och välrenommerat. Med tekniklösningar i framkant inom behovsstyrd ventilation för allt från inneklimat, belysningsstyrning, solskyddsstyrning till Space Management, webbgränssnitt och appar så har de en unik helhetslösning som skapar en plattform för riktigt bra klimatsmarta, energieffektiva och lättskötta fastigheter.

Känner du att Lindinvent låter som ett spännande företag och att rollen som Projektledare skulle passa dig eller någon du känner? Då ska du skicka in din ansökan redan idag eftersom löpande urval sker. Klicka på länken nedan så kan du läsa mer och ansöka direkt.

Related links


Om Lindinvent AB

Lindinvent AB, grundat 1995, utvecklar och marknadsför lösningar för behovsstyrd ventilation som sänker energiförbrukningen med bibehållet bra inneklimat. Med ett holistiskt tänk strävar vi efter bästa totalupplevelsen för våra kunder med alltifrån låg LCC till intuitiva användargränssnitt. Vi har vårt huvudkontor i Lund och har även kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Umeå.

Kontaktpersoner

 Nilla Hedlund
Marknadschef
Nilla Hedlund