2019-02-28 07:42Pressmeddelande

Lindinvent kommer till Fastighetsmässan och berättar om digitaliserad behovsstyrning av inomhusklimat

Med digitalisering ökar förståelsen och effektiviteten i nyttjandet av resurser. Lindinvent visar vägen framåt och berättar om sina klimatsmarta, digitala lösningar på utställarscenen på Fastighetsmässan 6 mars i Stockholm.

Lindinvent var först i världen att integrera givare i ett tilluftsdon och ligger i framkant vad gäller digitalisering, smarta fastigheter och behovsstyrning av inomhusklimat. I lokalbyggnader är inneklimatets kvalitet avgörande för produktivitet, inlärningsförmåga och välbefinnande. Samtidigt vill man inte använda mer energi än nödvändigt för att åstadkomma detta.

"Kostnaden för en persons effektivitetstapp är flera gånger större än energikostnaden för inneklimatet. Därför måste man prioritera rätt luftkvalitet och temperatur. Enda sättet att lösa utmaningen med låg energianvändning med bibehållet bra inneklimat är behovsstyrning. Med givare för temperatur, koldioxid, närvaro, tryck, luftfuktighet, användningsgrad av ytor, ljusstyrka m.m. kan vi detektera aktuellt behov.", berättar Thomas Lindborg, Lindinvents Vice VD, grundare och utvecklingschef. 

All data från givarna samlas i webbgränssnittet LINDINSPECT som visualiserar fastigheten. Med hjälp av Lindinvents innovativa lösningar för ventilation, kyla, värme, belysning och solavskärmning kan man sedan styra, kontrollera och optimera systemet för att få det bästa resultatet. Dessutom finns ett rest-baserat webb API att tillgå för de som vill bygga något ovanpå Lindinvents lösningar.

Allt detta kommer att visas på Kistamässans Utställarscen den 6/3 kl 13. Då intar nämligen Lindinvent scenen och demar LINDINSPECT. Åhörarna får då se hur det ser ut på huvudkontoret i Lund just där och då. Hur många som är på plats, hur konferensrummen används, hur solen står mot fastigheten samt hur de olika värdena ser ut i fastigheten. Missar man denna presentation kan man istället ta sig till monter C:12 där man kan få sin privata demonstration av LINDINSPECT.

Klicka på länken nedan så kan du hämta din gratis biljett men även läsa mer ingående vad presentationen kommer att handla om. 

Related links

Ämnen


Om Lindinvent AB

Lindinvent AB, grundat 1995, utvecklar och marknadsför lösningar för behovsstyrd ventilation som sänker energiförbrukningen med bibehållet bra inneklimat. Med ett holistiskt tänk strävar vi efter bästa totalupplevelsen för våra kunder med alltifrån låg LCC till intuitiva användargränssnitt. Vi har vårt huvudkontor i Lund och har även kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Umeå.

Kontaktpersoner

 Nilla Hedlund
Marknadschef
Nilla Hedlund